δράσεις

03/07/14
ΑΦΊΣΑ ΑΛΛΥΛΕΓΓΎΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΈΝΩΝ

ΑΦΙΣΑ ΑΙΓΙΟ ΦΥΛΑΚΕΣ
αφισοκόληση από ομάδα συντρόφων στο Αίγιο

14/05/14
ΑΝΤΙΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ -ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΙΓΙΟ
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ,ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διανύουμε την 7η συνεχή χρονιά της παγκόσμιας οικονομικής «κρίσης», με την ένταση της επίθεσης κράτους και αφεντικών να αυξάνει διαρκώς . Έτσι, με πρόσχημα την αντιμετώπιση κατάρρευσης των τραπεζών σε μια σειρά κρατών του λεγόμενου ευρωπαϊκού νότου, δόθηκαν πολλά δις ευρώ, από τις κυβερνήσεις τους καθιστώντας έτσι το δημόσιο χρέος τους μη διαχειρίσιμο. Το ελληνικό κράτος και τα ντόπια αφεντικά παίζοντας το χαρτί της «εθνικής καταστροφής» και του «πατριωτισμού»έμπασαν το δντ και τη τρόικα, με δικαιολογία το δημόσιο χρέος, για να επιβάλλουν ένα οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που εδώ και δεκαετίες επιθυμεί το κεφάλαιο στην Ελλάδα. Η βιαιότητα αυτού του περιβάλλοντος, εδώ και πέντε χρόνια, σαρώνει κατακτήσεις, διαλύει σταθερά κοινωνικές συναινέσεις, ψευδαισθήσεις και βεβαιότητες. Η λυσσασμένη επίθεση σε οτιδήποτε θεωρείται αναχρονισμός όπως το δικαίωμα στη στέγαση(βλέπε κατασχέσεις σπιτιών, χιλιάδες νέοι άστεγοι στην Αθήνα),η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, οι συντάξεις, , οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, η απεργία σε συνδυασμό με το ξεπούλημα σε ότι δημόσια περιουσία έχει απομείνει δεν αποτελεί «φυσικό φαινόμενο» αλλά απαραίτητο όρο για να υπάρχει ανάπτυξη και κερδοφορία για το κεφάλαιο. Για όποια κοινωνικά κομμάτια αντιστέκονται ή αντιπαλεύουν ενεργητικά ενάντια στο νέο ολοκληρωτισμό που επιβάλλεται, το καθεστώς «έκτακτης ανάγκης» και το δόγμα της μηδενικής ανοχής είναι παρόντα για να καταστείλουν, να βαφτίσουν «τρομοκράτες» κοινωνικούς αγωνιστές ,να συκοφαντήσουν αγώνες, να σπείρουν τον τρόμο σε οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Μέσα σ` αυτή τη ζοφερή κοινωνική πραγματικότητα, στις 18 και 25 Μάη καλούμαστε να συμμετάσχουμε σε ένα ακόμα στημένο εκλογικό πανηγύρι. Κόμματα και «κομματάκια» κοινοβουλευτικά και μη, αριστεροί, δεξιοί, «κομμουνιστές»,φασίστες, οικολόγοι και ότι άλλο εκλογικό κατασκεύασμα υπάρχει, συνωστίζονται στις κάλπες ζητώντας μας να τους ψηφίσουμε. Οι εκλογές δεν είναι ένα κοινωνικό κεκτημένο ούτε έχουν σχέση με κάποιου είδους συμμετοχή στα κοινά. Είναι άλλη μια διαδικασία φτιαγμένη από τη κυριαρχία, ένα εργαλείο για να εκτονώνεται η κοινωνική οργή και να διατηρείται η κοινωνική τάξη και ομαλότητα. Ένα θεσμικό εργαλείο για να ανανεώνεται και να διατηρείται το κράτος και τα συμφέροντα των πολιτικών και κοινωνικών ελίτ. Αυτό που πάντοτε έχει σημασία δεν είναι ποιος προτείνει τις λύσεις στα υποτιθέμενα «προβλήματα» αλλά ποιος ορίζει τα προβλήματα. Έτσι και σ `αυτές τις εκλογές τα όποια «διλλήματα» μπαίνουν απ` τα κόμματα έχει να κάνει με τον εγκλωβισμό των εκμεταλλευομένων ,μέσω της ψήφου, σε μια ψεύτικη συμμετοχή στα κοινά διασφαλίζοντας, δήθεν, την ελευθερία επιλογής ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές προτάσεις διακυβέρνησης που μόνο αποτέλεσμα έχουν να διαιωνίζουν την αντιπροσώπευση και τη διαμεσολάβηση μεταξύ εξουσιαστών και εξουσιαζόμενων.Η κυριαρχία με την απόσπαση της συναίνεσης,μας καθηλώνει ακόμα μια φορά. Οποιαδήποτε προσπάθεια επαναστατικής διεργασίας, θα σταματήσει «νομοτελειακά» στο δικαίωμα ψήφου.Ποιός πιστεύει,στα σοβαρά, ότι για την συμφωνία πάνω σε κάθε λεπτομέρεια που θα ορίζει την ζωή μας, 365 μέρες τον χρόνο, αρκεί ένα κωλόχαρτο μέσα σε μια κάλπη, Απλά θέλουν να μας πείσουν πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος και πως οι μόνοι που ξέρουν είναι η «ειδικοί» της πολιτικής
Για εμάς οι δήμοι και οι περιφέρειες, δεν είναι τίποτε άλλο, από το μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας, ένας μηχανισμός που μαζεύει φόρους, διαχειριστής της περιουσίας και των φυσικών πόρων (νερό,παραλίες κτλ), είναι ουσιαστικά μια επιχείρηση ποιυ αντί για μετόχους έχει ψηφοφόρους. Ειδικά οι περιφέρειες μέσω ευρωπαικών προγραμμάτων( βλέπε Εσπα) και ειδικών οικονομικών συμφωνιών(βλέπε ειδικές οικονομικές ζώνες) επιβάλλουν το παραγωγικό και κοινωνικό μοντέλο που αποφασίζεται από το υπερκράτος των Βρυξελλών.

Δεν έχουμε αυταπάτες πως η σαπίλα του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος μπορεί να εξυγιανθεί μέσω της εναλλαγής προσώπων ή ότι μέσω της ψήφου το άτομο μπορεί να καθορίσει τη ζωή του και τις ανάγκες του.

Η μόνη διέξοδος από ένα σύστημα που αναπαράγει ανισότητες και μοιρολατρία είναι η ενεργητική συμμετοχή μας,σε ό,τι μας αφορά και όχι βέβαια μέσω της ψήφου. Εμείς σαν αναρχικοί πιστεύουμε στην κοινωνία της γενικευμένης αυτοδιάθεσης ,όπου όλες οι αποφάσεις από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο σύνθετες λαμβάνονται συλλογικά, στα πλαίσια μιας κοινωνίας όπου όλα τα θέματα της καθημερινότητας θα ρυθμίζονται από συνελεύσεις,οι εκπρόσωποι των οποίων,θα είναι ανακυκλώσιμοι δηλαδή συνεχώς θα εναλλάσονται ,καθώς και άμεσα ανακλητοί δηλαδή σε περίπτωση κατάχρησης θα ανακαλούνται από την συνέλευση.Η συνέλευση για εμάς είναι το βασικό κέντρο λήψεων αποφάσεων της κοινωνίας,βασίζεται στην ισότητα και το τι θα αποφασιστεί βασίζεται κυρίως στην συμφωνία.Οποιαδήποτε άλλη εξουσία είναι κοινωνικά απορριπτέα και καταχρηστική, κατακρεουργεί το κοινωνικό σώμα.Οι εκλογές ως εξουσιαστικός θεσμός, βιάζουν την κοινωνία,τροφοδοτούν την απάθειά μας,καλιεργούν την εθελοδουλία ,την ανάθεση και την ανευθυνότητα.

Να συλλογικοποιήσουμε την αγανάκτηση με αντιιεραρχικές αντί-δομές,που θα ανακόπτουν το υπάρχον στο σήμερα και θέτουν τις βάσεις για γενικευμένη αυτοοργάνωση της κοινωνίας στο αύριο,χωρίς αρχηγούς,χωρίς ιεραρχία.Τέτοιες συλλογικότητες είναι οι ανοικτές λαικές συνελλεύσης,εργατικά σωματεία βάσης,αυτοδιαχείρηση της γης και του δημόσιου χώρου,αυτοδιαχείρηση της παραγωγής ,δίκτυα ανταλλαγής αγαθών,χαριστικά και ανταλλακτικά παζάρια,κοινωνικά ιατρεία και σχολεία,κατειλημένοι κοινωνικοί χώροι,συλλογικές κουζίνες…

Σας καλούμε να μην ενδώσετε,μην συμμετέχετε στις εκλογές,αυτό τον εμφανή υποβιβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας στο επίπεδο του ψηφοφόρου –ανθρωπάκου,ενός αριθμού και να γυρίσετε την πλάτη με όλη την συνειδητή δύναμη ,στο επερχόμενο εκλογικό πανυγήρι.Η εκλογική απεργία δεν πρέπει να είναι μια καροσκοπική στάση, αλλά μια σαφής πολιτική θέση,μια απελευθερωτική διεργασία ενάντια στην κυριαρχία των λίγων ,πάνω στους πολλούς ,ενάντια στην αιχμαλωσία της ζωής μας απο τους επίδοξους διαχειριστές της.Η συνειδητή αποχή όλων μας είναι μέρος του διαρκούς αγώνα μας για χειραφέτηση ,ισότητα,αλληλεγγύη και ελευθερία.Είναι μια επιλογή επανοικειοποίησης των χαμένων ζωών μας,που μας φέρνει πιο κοντά σε έναν κόσμο που θα γεννηθεί από τα συντρίμια του σύχρονου αυτού εκτρώματος.

ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΙΓΙΟ
30/04/14
Κολήθηκε χθες 30/4/14 στους κεντρικόυς δρόμους του Αίγιου από ομάδα αναρχικων-αλληλέγγυων

ceb1ceb9ceb3ceb9cebf-ceb3ceb9ceb1-cf86cf85cebbceb1cebaceb5cf82
04/04/14
ΑΙΓΙΟ:Μοίρασμα κειμένου για τον αγώνα των φυλακισμένων
Πραγματοποιήθηκε προχτες, Παρασκευή 4/4/14 μοίρασμα κειμένου από ομάδα συντρόφων στην Πλατεία Α.Λαύρας και στους γύρω κεντρικούς δρόμους για να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για τους αγώνες μέσα στις φυλακές ,το νέο νομοσχέδιο και την θέση των αναρχικών πάνω σε τέτοια ζητήματα.
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΕΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ

cebaceb5ceb9cebcceb5cebdcebf-ceb3ceb9ceb1-cf84ceb9cf83-cf86cf85cebbceb1cebaceb5cf83-cebdcebfcf85cebcceb5cf81cebf-2-3-page-001

07/02/14
Μοίρασμα κειμένου απο αναρχική ομάδα Αιγίου
Την περασμένη Παρασκευή 7 Φλεβάρη μοιράστηκε κείμενο από ομάδα 5-6 συντρόφων στην Πλατεία Αγίας Λαύρας και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Αιγίου.
Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε αναγκαία,προκειμένου να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για μια σειρά ζητημάτων ,και την θέση των αναρχικών πάνω σε αυτά.
Απέναντι στην καταπίεση,την καταστολή ,τον κοινωνικό κανιβαλισμό -φασισμό,τα αφεντικά και τα τσιράκια τους
μόνος δρόμος είναι η αντίσταση
Καμία ελευθερία στους εχθρούς της.
ceb1ceb9ceb3ceb9cebf

30/12/13
ΟΥΤΕ ΧΡΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ..ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Το βράδυ της Δευτέρας 30/12 περίπου 10 άτομα επιλέξαμε το δικό μας τρόπο να «ευχηθούμε» στους υπνωτισμένους καταναλωτές που θα ξεχύνονταν το πρωί της επόμενης μέρας στην τοπική γιορτινή αγορά.Οι δρόμοι της πολης γέμισαν με αφίσες και συνθήματα που γράψαμε με σπρέι.H δράση μας αυτή είναι μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους αναρχικούς συντρόφους Αντρεα Τσαβδαριδη μέλος της FAI/IRF και Σπύρο Μανδυλα που διώκονται για το σχέδιο Φοίνικας και κρατούνται αιχμάλωτοι του κράτους από της 11/7/13.Οσο γερούς και αν xτίζουν τους τοίχους της φυλακής εμείς μέσα από μικρές και μεγάλες πράξεις πάντα θα τους σπάμε έως την ολική καταστροφή των κάτεργων του κράτους.Κανείς μας δεν είναι αναλώσιμος.Κανείς δεν αφήνεται μόνος στα χέρια της δημοκρατίας τους.
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ
ΓΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Βέβαια δεν ξεχάσαμε και τα φασιστοειδή της πολης,στα οποία «ευχηθήκαμε» τόσο το βράδυ με αφίσες και συνθήματα όσο και την επόμενη μέρα το μεσημέρι με τρικάκια που ρίξαμε στους δρόμους της πολης και ενώ η αγορά ήταν γεμάτη από κόσμο. Τα κατά τα’αλλα «άγρια αγόρια» του Αιγίου παρακολουθούσαν από κεντρική καφετέρια 3 αντιφασίστες να πετάνε τρικακια χωρίς καν να κουνηθούν απ’ τη θέση τους.Όλη η τεστοστερόνη τους εκδηλώνεται όταν έχουν να κάνουν με μαθητές…
Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ,ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ.

dsc_3609
dsc_3628
dsc_36001
dsc_36281
dsc_36421

19/09/2013
Ενημέρωση από αντιφασιστική στο Αίγιο (19/9)
Χτες το βράδυ ,πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίας Λαύρας και στην συνέχεια πορεία στους δρόμους του Αιγίου με αφορμή την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μαχαίρι φασίστα.Στην πορεία συμμετείχαν γύρω στα 150 άτομα.Μαζί με τους αντιεξουσιαστές- συντρόφους ,ανταποκρίθηκαν φοιτητές και κομμάτια του λαού που βρίσκονται σε κινητοποίηση.Οι μπάτσοι μέσα σε μια γενικότερη προσπάθεια προστασίας των γραφείων της ναζιστικής συμμορίας ,προσπάθησαν να ανακόψουν δύο φορές την πορεία,μάταια όμως.Η πορεία κατέληξε στην πλατεία Αγίας Λαύρας ,απ’όπου και ξεκίνησε.
1368889_467546203352950_1491242946_n

1371741_467546170019620_651658079_n

13/08/2013
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
Χθες το απόγευμα 25 αλληλέγγυοι/ες απο το Αίγιο συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία Ποσειδώνος στην παραλία Αιγίου όπου αναρτήθηκαν πανό και μοιράστηκε κείμενο σε περαστικούς αλλά και σε κόσμο στις τριγύρω καφετέριες.
Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αυτοοργανωμένους χώρους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΕΙΟΥ.

DSC08653
DSC08651
DSC08648

11/07/2013
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ Κ. ΣΑΚΚΑ ΑΙΓΙΟ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ Κ. ΣΑΚΚΑ
ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

Από τις 4 Ιουνίου, ο αναρχικός Κώστας Σακκάς βρίσκεται σε απεργία πείνας απαιτώντας την παύση της παρατεταμένης και επαναλαμβανόμενης προφυλάκισής του όντας δυόμιση χρόνια στη φυλακή χωρίς καταδίκη για κάποια υπόθεση. Από τις 17/6 νοσηλεύεται, λόγω επιδείνωσης της υγείας του, στο δωμάτιο-κελί του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, φρουρούμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Ο Κώστας Σακκάς συλλαμβάνεται για πρώτη φορά στις 04-12-2010 έξω από αποθήκη στη Ν. Σμύρνη στην οποία βρίσκονται όπλα. Αναλαμβάνει την ευθύνη για το χώρο και για τα όπλα.
Προφυλακίζεται με τις κατηγορίες της συμμετοχής σε άγνωστη τρομοκρατική οργάνωση και της διακεκριμένης οπλοκατοχής. Καμία από τις κατηγορίες δεν μπορεί να αποδειχθεί και έτσι 4 μήνες μετά, η δικογραφία αλλάζει και πλέον κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων Της Φωτιάς χωρίς ωστόσο να παρουσιάζονται νέα στοιχεία για αυτό. Ο ίδιος ο Σακκάς αρνείται τη συμμετοχή του στην εν λόγω οργάνωση πράγμα άλλωστε που και η ίδια η οργάνωση έχει δημόσια δηλώσει. Στις 6-4-2012 και ενώ το 18μηνο της προφυλάκισης του (ανώτατο όριο κράτηση) κοντεύει να λήξει, χωρίς να έχει στοιχειοθετηθεί τίποτα από τα ο πρώτο κατηγορητήριο, η κράτηση του παρατείνεται πάλι για άλλους 12 μήνες για μια σειρά ενεργειών της Σ.Π.Φ. Ωστόσο στη νέα δικογραφία όχι μόνο δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος του αλλά ούτε καν αναφέρεται το όνομά του!
Στις 4 Ιουνίου, παρότι έληγε η προφυλάκισή του, οι διωκτικοί δικαστικοί μηχανισμοί διέταξαν με απροσχημάτιστο και εκδικητικό τρόπο τη κράτηση του για άλλους 6 μήνες.
Στο σημείο αυτό να τονίσουμε πως οι φαινομενικές αυθαιρεσίες του κράτους και η επαναλαμβανόμενη και σε κάθε πεδίο επέμβαση των μηχανισμών του (δικαστικών και αστυνομικών)προκειμένου όχι μόνο να επιβάλλουν τον νόμο αλλά και να τον παραβούν δεν αποτελεί νομική ή συνταγματική εκτροπή. Ο νόμος είναι (φανερά πλέον) η ισχύς της επιβολής του και όχι κάποιος αφηρημένος κανόνας δικαίου.
Σήμερα, από πλευράς της κυριαρχίας κάθε προσπάθεια απόσπασης της κοινωνικής συναίνεσης ως μέθοδος διατήρησης των «ισορροπιών» έχει εγκαταλειφθεί.
Το καθεστώς έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί αποτυπώνεται εν μέρει από τους αλλεπάλληλους βιασμούς που υφίστανται οι καταπιεσμένοι οι οποίοι καλούνται να τους αποδεχθούν ως «θυσίες» στο βωμό της εξόδου από την οικονομική κρίση. Οι επιστρατεύσεις απεργών, οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, οι χιλιάδες απολύσεις, οι μισθοί πείνας δεν είναι κυβερνητική αυθαιρεσία. Οι δηλώσεις για απαγόρευση των διαδηλώσεων, οι επιστρατεύσεις απεργών, η καταστολή εις βάρος ανθρώπων που αγωνίζονται στις Σκουριές, το μαύρο στην ΕΡΤ, δεν είναι απλώς μια μελανή σελίδα της δημοκρατίας. Είναι η μια όψη του καπιταλιστικού συστήματος. Συγκεκριμένα του τρόπου που σήμερα εν μέσω κρίσης αναδιατάσσεται και ανασυντάσσεται προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει και να αναπαράγεται με τις λιγότερες δυνατές κοινωνικές αναταράξεις. Διασπείροντας ταυτόχρονα το αίσθημα του φόβου, της ματαίωσης και της ενοχής, προσφεύγοντας κάθε τόσο στον κοινωνικό αυτοματισμό ώστε η οργή να εκτονώνεται μεταξύ των από κάτω. Απέναντι στην κρατική τρομοκρατία και τον ολοκληρωτισμό αντιτάσσουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους αγωνίζονται για την ανατροπή του σημερινού συστήματος στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης.
Οι υποθέσεις των αγωνιστών είναι υποθέσεις και ζητήματα των κομματιών που αγωνίζονται και πρώτος σταθμός είναι η κοινωνικοποίησή τους, χωρίς την αποδοχή των αποπροσανατολιστικών όρων του κράτους περί νόμιμων και παράνομων ενεργειών.
Ο Κ. Σακκάς από τις 4 Ιούνη 2013 αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία πείνας. Η επιλογή της απεργίας δεν είναι κίνηση απελπισίας αλλά συνειδητή επιλογή συνέχισης του αγώνα του.
Δεν μπορούμε παρά να είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του για ελευθερία και να ενώσουμε τη φωνή μας με όσους απαιτούν το αυτονόητο.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ/ΕΣ ΑΙΓΙΟΥ

11/06/2013
ΞΥΛΟ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

GetAttachment
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΙΓΙΟΥ

Επειδή πολύς λόγος έγινε… στα καθεστωτικά ΜΜΕ και σε διαδικτυακούς τόπους παραπληροφόρησης γύρω από τα γεγονότα του Σαββάτου, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη αποκατάστασης της πραγματικότητας και επαγρύπνησης της κοινωνίας εναντία στη φασιστική απειλή.

Το Σάββατο το βράδυ λοιπόν, οι φασίστες της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Αιγίου μαζί με ομοϊδεάτες τους από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου αποφάσισαν να παρελάσουν στο Αίγιο όντας παροπλισμένοι με καδρόνια , κράνη , πέτρες κ.τ.λ. προς επίδειξη δύναμης και με στόχο ουσιαστικά , να προκαλέσουν οποιονδήποτε συνειδητοποιεί και πιστεύει πως ποτέ ξανά δεν πρέπει να ζήσουμε και να δεχτούμε τον φασισμό.

Σ’αυτόν τον κόσμο ανήκουμε και εμείς. Είμαστε ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ και αυτό είναι μια κοινωνική θέση που πρέπει να γίνει ξεκάθαρη θέση όλης της κοινωνίας, αλλά αντιφασίστες και στην πράξη, έτσι δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητες τις φασιστικές προκλήσεις. Τα μέλη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης Χ.Α. προκάλεσαν εσκεμμένα και επιδεικτικά, κάναμε το αυτονόητο, τους δώσαμε την απάντηση που οφείλει όλη η κοινωνία να τους δώσει, ότι δηλαδή ούτε στο Αίγιο ούτε και πουθενά υπάρχει χώρος και ανοχή για φασιστικές συμμορίες και όποτε επιχειρήσουν να εμφανίζονται, να προκαλούν και να διαδίδουν την ναζιστική ιδεολογία τους, θα τρέπονται σε φυγή ξανά και ξανά, όπως έγινε το Σάββατο.

Τον φασισμό πρέπει να τον τσακίσεις. Καλούμε όλο το σκεπτόμενο κόσμο να δράσει προς αυτήν την κατεύθυνση για να τελειώνουμε μια και καλή με τους Χρυσαυγίτες και όλα τα παπαγαλάκια που σε θέλουν να συνηθίζεις και να συμβιβάζεσαι με την ιδέα του φασισμού γύρω σου ως κάτι αποδεκτό.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ Κ
06/06/2013
ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ ΑΙΓΙΟΥ

28/12/2012
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ.
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ
Το βράδυ της παρασκευής 28-12-12 (9:00μ.μ.) δύο ανήλικοι νεαροί δέχτηκαν επίθεση από μέλη της χρυσής αυγής μπροστά από γνωστή καφετέρια επι της κεντρικής οδού Μητροπόλεως του Αιγίου και ενώπιο πλήθος κόσμου που βρικόταν στην περιοχή.
Χωρίς καμία πρόκληση , έξι μέλη του εθνικιστικού κόμματος γρονθοκόπησαν τον έναν από τους δύο νεαρούς και επιτέθηκαν με σπρέι πιπεριού τόσο στον νεαρό όσο και σε άγνωστο κόσμο που διαμαρτυρήθηκε εκείνη τη στιγμή στην καφετέρια. Επίσης απείλησαν οτι θα ξαναεπιτεθούν με μαχαιριές και με καλάσνικοφ (!!!) που έχουν στην κατοχή τους, όπως οι ίδιοι ανέφεραν.
Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο κρούσμα φασιστικής βίας στην πόλη του Αιγίου, οπότε το περιστατικό ξεχείλησε το ποτήρι, πράγμα που έκανε αρκετό κόσμο από την πόλη μας (και όχι από την Πάτρα και την Αθήνα όπως αναφέρουν οι ίδιοι σε τοπική εφημερίδα) να συγκεντρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά και να κατευθυνθεί στα γραφεία της χρυσής αυγής προκειμένου να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά, άοπλοι και με τα πρόσωπά τους ακάλυπτα.
Οι διαμαρτυρόμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια βροχή απο πέτρες οι οποίες εκσφεντονίζονταν από τα γραφεία που βρίσκονται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αιγειαλέως (απέναντι απο τα κτελ), ενώ τρεις κατέβηκαν οπλισμένοι με κράνη, γκλόπ, ασπίδες και μαχαίρια!!! Μάλιστα ο ένας χρησιμοποίησε το μαχαίρι εναντίον διαμαρτυρόμενου ο οποίος για καλή του τύχη σχίστηκε ελαφρά στο χέρι. Μέσα σε λίγα λεπτά η γειτονιά εξελίχθηκε σε πεδίο μάχης.
Προκειμένου να μην προκληθούν περαιτέρω υλικές ζημιές, και λαμβάνοντας υπ όψιν τη συνεργασία χρυσής αυγής και αστυνομίας (γεγονός που επιβεβαιώνεται από το ότι έγιναν αβάσιμες καταγγελίες και μηνύσεις εις βάρος ατόμων που δεν βρίσκονταν καν εκεί, ακόμα και στον ανήλικο που προηγουμένως είχε ξυλοκοπηθεί) , οι διαμαρτυρόμενοι αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Η αστυνομία προέβη στη σύλληψη δύο ανηλίκων και ενός ενήλικα ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα για τη σύλληψη τεσσάρων ακόμα ατόμων που μηνύθηκαν από τους χρυσαυγίτες.
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, οι χρυσαυγίτες συνεχίζουν να προκαλούν προβαίνοντας σε τηλεφωνικές απειλές τονίζοντας για μια ακόμα φορά την παρακρατική τους υπόσταση.
Με την ανοχή της η κοινωνία έχει δώσει την “νομιμότητα” στη χρυσή αυγή να ακολουθεί πρακτικές ρατσισμού και βίας. Η δράση της χρυσής αυγής ως εγκληματική οργάνωση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Εμείς σαν ελευθεριακές οντότητες καλούμε σε ανοιχτή συγκέντρωση- πορεία την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 π.μ. στην πλατεία Αγίας Λαύρας.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ “ΝΟΜΙΜΟ” ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ!! images

28/12/2012
Άλλη μία προκλητική επίθεση της χρυσης αυγής στο αίγιο.

Το βράδυ της παρασκευής 28-12-12 (9:00μ.μ.) δύο ανήλικοι νεαροί δέχτηκαν επίθεση από μέλη της χρυσής αυγής μπροστά από γνωστή καφετέρια επι της κεντρικής οδού Μητροπόλεως του Αιγίου και ενώπιο πλήθος κόσμου που βρικόταν στην περιοχή.
Τα μέλη της οργάνωσης επιτέθηκαν με γροθιές και σπρέυ πιπεριού. Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο κρούσμα φασιστικής βίας στην πόλη του Αιγίου, οπότε το περιστατικό ξεχείλησε το ποτήρι, πράγμα που έκανε αρκετό κόσμο από την πόλη μας (και όχι από την Πάτρα και την Αθήνα όπως αναφέρουν οι ίδιοι σε τοπική εφημερίδα) να συγκεντρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά και να κατευθυνθεί στα γραφεία της χρυσής αυγής προκειμένου να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά, άοπλοι και με τα πρόσωπά τους ακάλυπτα.
Εκεί δέχτηκαν για δεύτερη φορά επίθεση με βροχή απο πέτρες απο τα γραφεία τους, που βρίσκονται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αιγιαλέως (απέναντι απο τα κτελ), ένω τρεις απ’ αυτούς που κατέβηκαν να ”υπερασπίσουν” την τρύπα τους ήταν οπλισμένοι με γκλόπ, ασπίδες ακόμα και μαχαίρια(!!!) η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η αποχώρηση των ατόμων απο το σημείο. Άσχετα με τις δηλώσεις τους σε ιντερνετ και τοπικές εφημερίδες…(!) προφανώς και δεν απωθήθηκαν σαράντα άτομα απο τέσσερις κρανοφόρους (!).
Επισης για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε η συνεργασία κράτους και παρακράτους μιας και η αστυνομία προχώρησε σε τρείς συλλήψεις (οι δύο ανήλικοι)το ίδιο βράδυ, ενώ άλλοι τέσσερις καταζητούνται, ύστερα απο μηνύσεις των φασιστών εναντίον εφτά ατόμων συνολικά.
Με την ανοχή της η κοινωνία έχει δώσει τη ‘νομιμότητα’ στη χρυσή αυγή να ακολουθεί πρακτικές ρατσισμού και βίας. Είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε τους φονιάδες- μέλη της να διατηρούν νομιμο οπλοστάσιο στα γραφεία τους.
Δεν τρομοκρατούμαστε…ούτε καν αναστατωνόμαστε με τις απειλές τους είτε γίνονται τηλεφωνικά είτε μπροστά σε πλήθος κόσμου.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ…
27/10/2012
Αντισυγκέντρωση ενάντια στα εγκαίνια γραφείων της χρυσής αυγής στο Αίγιο
27/10/12 στο Αίγιο έγινε αντισυγκέντρωση ενάντια στα εγκαίνια των γραφείων της χρυσής αυγής στη πόλη του Αιγίου.

dsc_0039
Στο Αίγιο το Σάββατο 27/10/2012 στις 19:00 οι φασίστες της χρυσής αυγής από διάφορες περιοχές, ακόμα και από την Αθήνα, τη Κόρινθο και τη Πάτρα, μαζί με 1 κλούβα των ΜΑΤ και μεγάλο αριθμό αστυνομικών δυνάμεων και ασφάλειας έκαναν εγκαίνια στα γραφεία τους που βρίσκονται απέναντι από τα κτελ Αιγίου. Η πόλη είχε γεμίσει με αστυνομία και ασφαλίτες κάτω από τα γραφεία τους. Μαζί με τους αστυνομικούς και διάφορους περαστικούς ήταν και 20 άτομα με κράνη και ρόπαλα με σημαίες του φασιστικού τους συνδέσμου. Ωστόσο η μικρή κοινωνία του Αιγίου δεν άφησε τους φασίστες να κάνουν και παρέλαση στο Αίγιο.60-70 Αντιφασίστες και κάτοικοι του Αιγίου κατάφεραν να κάνουν στις 18:00 αντισυγκέντρωση στη πλατεία Αγίας Λαύρας, 200 μέτρα από τα φασιστοειδή και να κάνουν και πορεία στη κεντρικό δρόμο του Αιγίου, καταγγέλοντας έτσι τη φασιστική απειλή που σιγά σιγά μπαίνει και στο Αίγιο. Στη πλατεία πέρασαν πάρα πολλά ασφαλήτικα και κάποιοι “κρυφοφασίστες” για να δουν.. Γενικά το κλίμα ήταν κατοχικό με αστυνομία, ασφαλήτες και φασίστες, μέσα σε μία μικρή πόλη ντυμένη εθνικιστικά για τη παρέλαση της 28/10. Παρόλα αυτά ακόμα και στο Αίγιο δεν θα αφήσουμε να περάσει το φασιστικό καθεστώς που προωθεί η “δημοκρατία”! Αντίσταση στη φασιστική απειλή σε πόλεις και χωριά.

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.dsc_0048
dsc_0045
dsc_0044
dsc_0042

30/06/2012
afisa-aigio

13/11/2011
μοιρασμα κειμενων στο αιγιο με αφορμη το καψιμο των παραπηγματων που διεμεναν μεταναστες.
Φτώχεια.εξαθλίωση και σπίτια που καίγονται ΄΄τυχαία΄΄

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.Στις 11 Μαη οργανωμένοι φασίστες πετούν αυτοσχέδια εκρηκτικά(γκαζάκια)σε σπίτι-παράγκα,που έχουν νοικιάσει Πακιστανοί,κοντά στο κλείστο γυμναστήριο ΑιγΙου με σκοπό , να τους βάλουν φωτιά,χωρίς επιτυχία.Γειτονιά και μετανάστες τρομοκρατήθηκαν απλό την ακρηξη.Η επίθεση αυτή, εναντίον των μεταναστών,ήταν η δεύτερη μέσα σε 3 βδομάδες από τους φασίστες.Πέταξαν μάλιστα και τρικάκια,με λογότυπο της Χρυσής Αύγης,γνωστοποιώντας έτσι την παρουσία τους στη περιοχή.Είναι φανερό,βάσει αυτών,πως η φωτια που έκαψε ολοσχερώς το ιδιο σπίτι,την νύχτα της 3ης Νοεμβρίου,δεν ήταν ατύχημα(λίγες μέρες πριν τη πυρκαγιά πέταξαν φωτοβόλιδα στην αυλή τους),αλλά το 3ο χτύπημα των φασίστων.Οι άνθρωπο αυτοί,πλέον κοιμούνται έξω στην αυλή του καμμένου σπιτιού έχοντας ως μόνο εφόδιο για το κρύο κουβέρτες και ρούχα που σπεύσαμε να δώσουμε αλληλέγγυοι πολίτες.

Για εμάς το ζήτημα της αλληλεγγύης στους μετανάστες δεν είναι ζήτημα ανθρωπισμού,είναι ζήτημα με κοινωνικό και ταξικό χαρακτήρα.Είναι η αλληλεγγύη,μεταξύ των καταπιεσμένων και των φτωχών,μέσα σε μια κοινωνική συνθήκη,όπου επιβάλλεται η σιωπή , η συναίνεση στα σχέδια του κράτους, η συκοφάντηση κάθε κοινωνικής αντίστασης από το πολιτικό σύστημα μέσω των ΜΜΕ.Πλέον,πολλοί καταλαβαίνουν, ότι η ρητορική περι ‘‘ διάσωσης της πατρίδας’’ και ‘ ‘ εθνικής ενότητας ‘ ‘ ένα στόχο έχει, να αποκρυπτει ότι το κράτος και η κάθε κυβέρνηση(είτε συνεργασίας,’’ εθνικής σωτηρίας’’ ή όπως αλλιώς θέλουν)ήταν,είναι και θα είναι το συλλογικό κόμμα των αφεντικών.Μόνη ‘ ‘ εθνική’’ αποστολή η διάσωση των τραπεζών, η αποκατάσταση της κερδοφορίας των αφεντικών,η εφαρμογή συνταγών για την ακόμα πιο στυγνή εκμετάλλευση των εργατών από τα ντόπια και ξένα αφεντικά.Σε τελική ανάλυση,στην Ελλάδα λαμβάνει χώρα ένα πολιτικοοικονομικό πείραμα,που χρησιμοποιειται από τους κυρίαρχους,ως απειλή και προς τους άλλους εργαζομένους της Ευρώπης που είναι ‘ ‘ άτακτοι’ ’ και ‘ ‘ σπάταλοι’ ’.Τα αφεντικά καθώς επιτίθενται,μετράνε αντιδράσεις,δυνάμεις και τακτικές καθώς πλέον το παιχνίδι έχει ανοίξει σε όλο το πλανήτη.Μη πάμε,όμως, μακριά.Η βίαιη φτωχοποίηση που επιβάλλεται στους εργάτες της χώρας,παρέα με ιδιωτικοποιήσεις,κάνουν τη φίγουρα,του φτωχού εργάτη,του απολύμενου,του άνεργου,του φτωχού συνταξιούχου,να πλησιάζει όλο και πιο πολύ, αυτή του μετανάστη.Τα δεκάδες χιλιάδες σπίτια των φτωχών χωρίς ρεύμα,οι μισθοί πείνας,το 1 εκατομμύριο άνεργοι,η ληστεία μέσω των φόρων ,τα χαράτσια,η αστυνομοκρατία δεν αφήνουν περιθωρια για παρερμηνίες.Να μην μασήσουμε σε κάθε απόπειρα των άπο πάνω να μας πείσουν ότι έχουμε κοινά συμφέροντα μαζί τους.Να ξεριζώσουμε κάθε εθνικιστική αντίληψη που βάζει τον εχθρό στο πρόσωπο των ταξικών μας αδελφών,των μεταναστών.

Απέναντι σε όλα αυτά το κράτος και η κυριαρχία επιβάλλει τη γενικευμένη κοινωνική απάθεια,την εξατομίκευση,το ‘ ‘ ολοι εναντίων όλων’ ’,τον κοινωνικό κανιβαλισμό,την υποταγή, τους προκατασκευασμένους κοινωνικούς ρόλους.Εμείς,δηλαδή οι ‘ ‘ από κάτω’ ’,για να παλέψουμε πρέπει μέσα από την καθημερινή μας δράση να φτιάξουμε κοινότητες αγώνα που να προωθούν τις αξίες της αντίστασης,της αυτοοργάνωσης και της αλληλεγγύης.Να ξεμπερδεύουμε με την ανάθεση του αγώνα σε ‘ ‘ ειδικούς ’ ’ και σε λακέδες των αφεντικών και να τον κάνουμε δικό μας κτήμα,προιόν της δικής μας βούλησης.Μέσα από συνελεύσεις γειτονιων και πλατειών,πρέπει να συνδεθούμε άνεργοι,εργαζόμενοι,μετανάστες,φοιτητες,μαθητές,συνταξιούχοι και να ζυμωθούμε στη βάση της αυτοοργάνωσης,να αναβαθμίσουμε τους αγώνες τόσο σε μορφή όσο και σε περιεχόμενο.Τα όπλα μας είναι οι απεργίες ,οι καταλήψεις,οι διαδηλώσεις.Κοινωνική στάση πλρωμών ‘ ‘ από τα κάτω’ ’ ,γιατί αρνούμαστε να πληρώσουμε για τη κρίση τους αλλά και για κοινωνικά αγαθά που μας ανήκουν.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ,ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

αυτόνομο φεστιβάλ 17- 8-11

αυτόνομο φεστιβάλ στην κεντρική πλατεία του Αιγίου ‘ψηλά αλώνια’,
με συναυλίες μαθητικών συγκροτημάτων, χαριστικό παζάρι και δραστηριότητες για παιδιά.

DSC01040

DSC00976

DSC00997

DSC01107

IMG_1685

τρικάκια:

Τι συμβαίνει στην πλατεία…?Σήμερα τραγουδάμε,
ζωγραφίζουμε,χαρίζουμε,εκφραζόμαστε…διασκεδάζουμε!
Πάμε κόντρα στο κατεστημένο και τον καταναλωτισμό
που μας θέλει κλεισμένους στις καφετέριες και τα
μαγαζιά διεκδυκόντας τους δημόσιους χώρους που
μας ανήκουν. Στην πλατεία που μεγαλώσαμε
αυτο-οργανωνόμαστε και μεταφέρουμε μηνύματα
αλληλεγγύης καταδικάζοντας τις ακροδεξιές ιδέες που
προσπαθούν να μολύνουν τους τελευταίους μήνες
τις ψυχές μας με ναζιστικά σύμβολα και ρατσιστικά
συνθήματα στις γειτονιές της πόλης μας.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

επίσης είχε μοιραστεί αντιφασιστικό κείμενο, κείμενο σχετικό με το χαριστικό παζάρι και κέιμενο σχετικό με την έννοια των δημόσιων χώρων.

28/03/2011
Ως αντιδραση και με την φυσικοτητα που τρωμε,ζουμε και αναπνεουμε αποφασισαμε να δρασουμε συλλογικα στην ευρυτερη περιοχη του Αιγιου.το τελευταιο διαστημα φασιστοειδη εμφανιστηκαν στην πολη-το εμφανιστηκαν ειναι σχετικο-και εκαναν την βρωμερη τους παρουσια αισθητη με ενα μοιρασμα φυλλαδιων φαντασμα με την υποστηριξη της αστυνομιας.επειτα απο τρεις συνελευσεις που παρευρεθισαν πανω απο πενηντα συντροφοι μας αποφασιστηκε να καθαρισουμε την πολη απο οτιδηποτε προσπατηει να φερει τετοιες αποψεις ξενοφοvικες και ρατσιστικες στην κοινωνια μας.στην παρουσα φαση τα φασιστοειδη μογγολακια της χρυσης αυγης.την παρασκευη 25 Μαρτιου στο τει αιγιου εγινε μια συγκεντρωση της τοπικης μας ομαδας γυρω στα 50 ατομα μαζι με καποιους συντροφους απο την πατρα γυρω στα 20 ατομα.εγινε μια προβολη δυο ντοκιμαντερ σχετικα με τους μεταναστες οπως το ‘η μαχη της πλατειας αττικης’ και το ειμαστε ‘ολοι μεταναστες’.αργοτερα ακολουθησε συνελευση και καθοριστηκαν τα επομενα μας βηματα.την δευτερα 28 Μαρτιου πανω απο δυο χιλλιαδες φυλλαδια μας μοιραστηκαν στα σχολεια της πολης και θα ακολουθησουν συντομα και αλλες κινησεις που θα κανουν ξεκαθαρο πως ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο αυτο το σιχαμερο τους σχεδιο θα τελειωσει πριν καν ξεκινησει.ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο…

ΑΝTΙΦΑΣΙΣTΙΚΗ-ΑΝTΙΡΑTΣΙΣTΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΙΓΙΟU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s