“Έλληνες εθνικιστές” με τούρκικα μπλουζάκια. Στην εποχή της εικόνας οι δικαιολογίες και τα ψέματα των ναζί έχουν κοντά ποδάρια. Μια υπενθύμιση με ακόμα μια απόδειξη.

Η ιστορία είναι γνωστή αλλά καλό είναι να επαναλαμβάνεται για να γίνεται ξεκάθαρο σε όλους το ποιόν των αποβρασμάτων της Χρυσής Αυγής. Τα άτομα αυτά ούτε πατριώτες είναι και επίσης δεν διστάζουν να πουν τα πιό χοντρά ψέματα στο πλαίσιο της προπαγάνδας τους προκειμένου να πετύχουν τους πολιτικούς και ιδιωτικούς σκοπούς τους.
Η ιστορία έχει ως εξής: μετά από μια συμπλοκή, από αυτές που συμβαίνουν πλέον αρκετά συχνά σε όλη τη χώρα, αντιφασίστες απέσπασαν μπλουζάκια και άλλα “αξεσουάρ” από Χρυσαυγίτες. Έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι τα μπλουζάκια των δήθεν “Ελληναράδων” Χρυσαυγιτών ήταν Made in Turkey!

xa_turkey1

Το γεγονός κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, π.χ. στο indymedia.

Αμέσως η Χρυσή Αυγή φρόντισε να διαψεύσει το γεγονός δηλώνοντας πως στα δικά της μπλουζάκια το “ς” στη λέξη Χρυσή γράφεται με αρχαιοελληνικό γράμμα (διότι μας παραπέμπει και στα SS βεβαίως, βεβαίως), και όχι με το νεοελληνικό Σ το οποίο εμφανίζεται στο μπλουζάκι. Άρα όλα αυτά ήταν “άλλος ένα κύκλος κατασυκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος”.

Η διάψευση βρίσκεται ακόμα αναρτημένη στο site της Χρυσής Αυγής:

xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jeftilisthkan-oi-pseutes

(κάντε copy paste)

Και βεβαίως έκανε το γύρω του διαδικτύου, για να πάνε οι καρδιές των οπαδών της Χρυσής Αυγής στη θέση τους.
Βεβαίως εδώ και καιρό έχουν φροντίσει κάποιοι να ξεμπροστιάσουν τα ψέματα αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής όπου τα μπλουζάκια τους είναι με νεοελληνικότατο Σ όπως στο μπλουζάκι Made in Turkey. Και άρα το φοβερό στοιχείο που δήθεν αποκαλύπτει την προβοκάτσια, τον “κύκλο κατασυκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος” αποδείχθηκε μια αρλούμπα.

katalogos

Παρόλα αυτά είναι χρήσιμο να το υπενθυμίζουμε.

Ιδού άλλη μια φωτογραφία Χρυσαυγιτών από τις Σέρρες, όπου επίσης τα “παλληκάρια” της τοπικής οργάνωσης φορούν μπλουζάκια με νεοελληνικό “Σ”.

ll

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s