Ρατσιστική δολοφονία μετανάστη από νεοναζί στην Αθήνα.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Γενάρη, o Πακιστανός εργάτης – μετανάστης Σερντάρ Γιακούμπ, 26 ετών έπεσε νεκρός από τις λεπίδες 2 νεοναζί δολοφόνων. Οι 2 νεοναζί, πλησίασαν με μηχανάκι από πίσω τον άνθρωπο που επέβαινε σε ποδήλατο, και χωρίς να προηγηθεί κανένας διάλογος, τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου. Ήταν νεκρός πριν έρθει το ασθενοφόρο! Κατά την διάρκεια του μαχαιρώματος φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα. Κάτοικοι ακούγοντας τις φωνές βγήκαν στα μπαλκόνια και κατέγραψαν τα χαρακτηριστικά των δολοφόνων. Λίγο αργότερα, οι δύο δράστες συλλαμβάνονται στο Σύνταγμα.

Στα σπίτια τους βρέθηκε προεκλογικό υλικό της ναζιστικής ΧΑ, μαχαίρια και όπλα. Οι 2 είχαν βγει για κυνήγι μεταναστών, καθώς είχαν και οι 2 μαχαίρια με μεγάλες λεπίδες πάνω τους και καλυμμένη την πινακίδα από το μηχανάκι.

Ο φασίστας υπουργός Δένδιας αρνείται ότι πρόκεται για ρατσιστικό έγκλημα και μιλά για μικροκομματικά παιχνίδια, καλύπτοντας έτσι τα αγαπητά του παιδιά. Τη στιγμή που λυσσαλέα εγκαλούν τους πάντες να “αποκηρύξουν τη βία απ΄ όπου κι αν προέρχεται…”, οι ίδιοι, οι μπάτσοι και η πολιτική τους ηγεσία, χαϊδεύουν και προστατεύουν την ναζιστική ρατσιστική βία που βιώνουν χιλιάδες μετανάστες καθημερινά. Και ενώ αμέσως μετά από κάθε επιχείρηση κρατικής τρομοκρατίας, ανοίγουν οι ασκοί της παραπληροφόρησης και φιγουράρουν στα καθεστωτικά μέσα και στην μπατσοσελίδα -με πομπώδεις κάθε φορά τίτλους- άλλοτε φωτογραφίες αγωνιστών και άλλοτε φωτογραφίες απόκληρων και κατατρεγμένων μιας κοινωνίας που αυτοί έχουν εξαθλιώσει, στη σημερινή ρατσιστική δολοφονία η προστασία προσωπικών δεδομένων των ναζί είναι εξώφθαλμα προκλητική.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s