Ο φόβος εξαπλώνεται περισσότερο και από την επίθεση της 11η Σεπτέμβρη..

H ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

poll

Δεν άργησαν να φανούν τα αποτελέσματα της βομβιστικής επίθεσης στο Μαραθώνιο της Βοστώνης σε συνδυασμό με το σόου κρατικής τρομοκρατίας που έτυχε της 24ωρης προβολής των ΜΜΕ. Οι δρόμοι και οι αυλές των σπιτιών γέμιζαν από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού, η απαγόρευση της κυκλοφορίας συμπληρώνονταν από την κυκλοφορία μόνο των τεθωρακισμένων και των περιπολικών, ενώ ρεπόρτερ και «ειδικοί» απαιτούσαν περισσότερη αστυνόμευση, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από FBI-CIA και πιο σκληρούς νόμους.

Γρήγορα φάνηκαν τα αποτελέσματα από τον υποχρεωτικό εγκλεισμό στα σπίτια και την ατελείωτη επίθεση της κυβερνητικής προπαγάνδας, όπου η καλλιέργεια του φόβου ήταν το βασικό ζητούμενο.
Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις παραγγέλθηκαν οι σχετικές δημοσκοπήσεις για να μετρήσουν πως τα κατάφεραν και να χειραγωγήσουν την κοινωνία τι πρέπει να πιστεύει. Από αυτή την σκοπιά ας παρακολουθήσουμε τα ευρήματα δημοσκόπησης που παρήγγειλλε το διεθνές αμερικανικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN η οποία είναι επικεντρωμένη στα θέματα τρομοκρατίας και τις μεθόδους καταπολέμησης του φαινομένου από τις οργανωμένες κοινωνίες. Η έρευνα διενεργήθηκε στις 30 Απριλίου και έχει περιθώριο σφάλματος (+-) 4%.

Ø Το 40% των πολιτών που ερωτήθηκαν τάχθηκαν υπέρ της εκχώρησης ορισμένων πολιτικών ελευθεριών για τις ανάγκες της αντιτρομοκρατίας, ενώ πιστεύουν ότι η απειλή έχει επανακάμψει…

Ø Το 40% επίσης φοβάται ότι κάποιο μέλος της οικογένειάς του θα πέσει θύμα τρομοκρατικής ενέργειας, ένα ποσοστό κατά 6% αυξημένο σε σχέση με αντίστοιχη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε το 2011, στην δέκατη επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ø Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι η μείωση κατά οχτώ ποσοστιαίες μονάδες (8%) όσων υποστηρίζουν τον έλεγχο του διαδικτύου από τις αρχές, αν και το 55% που καταγράφεται συνιστά πάλι απόλυτη πλειοψηφία υπέρ αυτών που τάσσονται υπέρ του ελέγχου.

Ø Μαζική είναι όμως η υποστήριξη της χρήσης καμερών επιτήρησης σε δημόσιους χώρους που φτάνει το 81%, ένα ποσοστό κατά 20% αυξημένο σε σχέση με την περίοδο αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

Και ενώ ο ιδιωτικός τομέας Ασφάλειας, ένας από τους πιο αναπτυσσόεμνους τομείς της παγκόσμιας καπιταλιστικής οικονομίας προσδοκά τεράστια κέρδη, η Νέα Τάξη Πραγμάτων των καπιταλιστών και των ιμπεριαλιστών είναι εδώ και Τρομοκρατεί.

Έτοιμη να καθυποτάξει τον κόσμο της εργασίας, πρώτα απ’ όλα στις καπιταλιστικές μητροπόλεις και για νέες αιματοχυσίες παγκόσμια προκειμένου να βαθύνει την εκμετάλλευση μας, επιβάλλοντας τη Δικτατορία των Νόμων της Αγοράς παγκόσμια, μοιράζοντας και ξαναμοιράζοντας τον κόσμο.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s