Οι νεοναζί αφέθηκαν ελεύθεροι… οι υπόλοιποι επιστρατεύονται..

..σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεοναζί της συμμορίας ΧΑ, που πιάστηκαν προχτές το βράδυ για εμπρηστική επίθεση σε μαγαζί μετανάστη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα το πρωί!!!

καθώς δεν τους ασκήθηκαν διώξεις με κακουργηματικό χαρακτήρα, αλλά απλά πλημμελύματα!!! ούτε καν μπήκαν στον κόπο να τους περάσουν με την αντιρατσιστική διάταξη.

Και οι 2, είναι μέλη τάγματος εφόδου της ναζιστικής συμμορίας που δρα στην περιοχή. Ειχαν συναντηθεί στις 30 Σεπτέμβρη με την αντιφασιστική μοτοπορεία και ο ένας τραυματίστηκε από τους αντιφασίστες αφού προσπαθούσε να σπάσει μαγαζί μετανάστη.

Τα ονόματα και των δύο αναφέρονται στη δικογραφία που είχε σχηματίσει για την υπόθεση η υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας (σύμφωνα με την Καθημερινή)

Αποτελεί όμως μείζων πολιτικό και δικαστικό θέμα το ότι οι νεοναζί παρόλο ότι συλλαμβάνονται για ποινικά και ρατσιστικά εγκλήματα, αφήνονται ελεύθεροι, ενώ διαδηλωτές συλλαμβάνονται προληπτικά, ή δικάζονται με εξοντωτικές ποινές με μοναδικό ατόπυμα ότι συμμετείχαν σε διαδήλωση!!!

Τους τελευταίους μήνες είχαμε 3 συλλήψεις, η μία με τους 2 ναζί από Κόρινθο, που πιάστηκαν με αυτοκίνητο γεμάτο όπλα, και οι 2 πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου και του ναζί Μπούκουρα, άλλοι 3 ναζί πιάστηκαν στον Βόλο, για εμπρησμό τράπεζας, και οι 2 χτεσινοί για ρατσιστική επίθεση. ΟΛΟΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ για να συνεχίσουν το έργο τους.

Καταλαβαίνουμε την ανησυχία της ΝΔ και της δικαστικής εξουσίας για τα συλληφθέντα μέλη των ταγμάτων ασφαλείας της ναζιστικής συμμορίας, μη ξεμείνουν από στελέχη και δεν μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους, αλλά είναι πολύ εξόφθαλμη και προκλητική η βοήθεια τους στη ναζιστική συμμορία.

Τη στιγμή μάλιστα που στους εργαζόμενους απαγορεύεται το δικαίωμα της απεργίας και με στρατιωτικούς νόμους επιστρατεύονται, ή συλλαμβάνεται όποιος διαδηλώνει

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s