ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΙΓΙΟΥ

Επειδή πολύς λόγος έγινε… στα καθεστωτικά ΜΜΕ και σε διαδικτυακούς τόπους παραπληροφόρησης γύρω από τα γεγονότα του Σαββάτου, αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη αποκατάστασης της πραγματικότητας και επαγρύπνησης της κοινωνίας εναντία στη φασιστική απειλή.

Το Σάββατο το βράδυ λοιπόν, οι φασίστες της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Αιγίου μαζί με ομοϊδεάτες τους από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου αποφάσισαν να παρελάσουν στο Αίγιο όντας παροπλισμένοι με καδρόνια , κράνη , πέτρες κ.τ.λ. προς επίδειξη δύναμης και με στόχο ουσιαστικά , να προκαλέσουν οποιονδήποτε συνειδητοποιεί και πιστεύει πως ποτέ ξανά δεν πρέπει να ζήσουμε και να δεχτούμε τον φασισμό.

Σ’αυτόν τον κόσμο ανήκουμε και εμείς. Είμαστε ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ και αυτό είναι μια κοινωνική θέση που πρέπει να γίνει ξεκάθαρη θέση όλης της κοινωνίας, αλλά αντιφασίστες και στην πράξη, έτσι δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναπάντητες τις φασιστικές προκλήσεις. Τα μέλη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης Χ.Α. προκάλεσαν εσκεμμένα και επιδεικτικά, κάναμε το αυτονόητο, τους δώσαμε την απάντηση που οφείλει όλη η κοινωνία να τους δώσει, ότι δηλαδή ούτε στο Αίγιο ούτε και πουθενά υπάρχει χώρος και ανοχή για φασιστικές συμμορίες και όποτε επιχειρήσουν να εμφανίζονται, να προκαλούν και να διαδίδουν την ναζιστική ιδεολογία τους, θα τρέπονται σε φυγή ξανά και ξανά, όπως έγινε το Σάββατο.

Τον φασισμό πρέπει να τον τσακίσεις. Καλούμε όλο το σκεπτόμενο κόσμο να δράσει προς αυτήν την κατεύθυνση για να τελειώνουμε μια και καλή με τους Χρυσαυγίτες και όλα τα παπαγαλάκια που σε θέλουν να συνηθίζεις και να συμβιβάζεσαι με την ιδέα του φασισμού γύρω σου ως κάτι αποδεκτό.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ Κ

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s