Επίθεση στα γραφεία των χρυσαβγιτών στην Κόρινθο..

auto_mpoykoyra

Τις μεγαλύτερες υλικές ζημιές από τα χθεσινοβραδινά επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής έπαθε το αυτοκίνητο του βουλευτή της Χ.Α Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα.
Το πολυτελές VOLVO έχει γίνει πραγματικά “καλοκαιρινό”!
Οι φωνές του Βουλευτή προς τα μέλη της Χρυσής Αυγής ακουγόντουσαν από τον δεύτερο όροφο των γραφείων της Χ.Α μέχρι τους πεζοδρόμους της Κορίνθου!
Το μήνυμα που έστελνε ο Βουλευτής είναι ότι “δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια μετά από αυτήν την επίθεση των αντιεξουσιαστών”
Απόλυτη ησυχία μέχρι τώρα στο κέντρο της Κορίνθου ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται σε στρατηγικά σημεία της πόλης προς αποφυγήν νέων “συγκρούσεων”!

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα (6-7-2013) και ώρα 19:20’, στην Κόρινθο Κορινθίας, είκοσι περίπου άτομα, κρατώντας ρόπαλα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη και κουκούλες, μετέβησαν εξωτερικά των γραφείων πολιτικού κόμματος, όπου στους εσωτερικούς χώρους βρισκόταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη συγκέντρωση.
Ομάδα από τα άτομα αυτά, στο πεζοδρόμιο έξω από τα γραφεία, επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν ημεδαπό, ο οποίος παραμένει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Από το εσωτερικό των γραφείων και ιδίως από το δεύτερο και τρίτο όροφο, πετάχτηκαν κομμάτια μαρμάρων προς τους συγκεντρωθέντες εξωτερικά, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε (5) συνολικά σταθμευμένα οχήματα και να τραυματιστεί ελαφρά ένας ημεδαπός.
Οι αστυνομικές δυνάμεις διενήργησαν προσαγωγές ατόμων, τα οποία εξετάζονται, ως προς την εμπλοκή τους στα παραπάνω περιστατικά. Μέχρι στιγμής, από τους προσαχθέντες έχει συλληφθεί ένας 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για τη συμμετοχή του στα επεισόδια.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s