Το ΕΚΕΟ καλύπτει τον ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ και στρέφεται ενάντια στο ΓΕΣ;

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Το ΕΚΕΟ καλύπτει τον ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ και στρέφεται ενάντια στο ΓΕΣ;

Ελληνικό-Συμβούλιο-Ασφαλείας-Hellenic-Security-Council-HSC-sm

Εντύπωση και ποικίλλα ερωτηματικά προκαλεί η στάση του ΕΚΕΟ και του μοναδικού του μέλους, καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, με την στάση του και τη γενικότερη τοποθέτηση στάθηκε ενάντια στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, ενάντια στις αποκαλύψεις του δημοσιογραφικού κόσμου, αλλά και ενάντια στις ίδιες τις αποφάσεις της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης και του ΓΕΣ.


Στην πρώτη περίπτωση υπερασπίστηκε Ευέλπιδες ακραίων και επικίνδυνων πολιτικών απόψεων, οι οποίοι μετέτρεψαν τον εορτασμό της Επετείου της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου σε Γιορτή της Χούντας, τραγουδώντας τον ύμνο του Πραξικοπήματος των Συνταγματαρχών. Αποκρουστικό και παράνομο γεγονός για το οποίο τιμωρήθηκαν.
Στη δεύτερη περίπτωση η προκλητική σιγή τους σημαίνει συνενοχή. Και αναφερόμαστε στην περίπτωση της αποκάλυψης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σχετικά με το Φυγόστρατο-Λιποτάκτη, μέλος της Χρυσής Αυγής Λακωνίας, που προκάλεσε τραμπούκικο επεισόδιο στην επανακατάταξη του το Μάιο στο ΚΕΝ Σπάρτης, απαιτώντας να πάρει Ι5.
Αξίζει να θυμίσουμε το πόρισμα του ΓΕΣ:

perifrouriksie

Το Πόρισμα του ΓΕΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τον ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ!
Κατανοούμε αυτά που γράφει το Πόρισμα του ΓΕΣ και τους λόγους για αυτά που παραλείπει…
Η συγκεκριμένη αναδημοσίευση από το onalert.gr που παρουσιάζει το ΠΟΡΙΣΜΑ του ΓΕΣ ουσιαστικά δικαιώνει τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Ανυπότακτος ο Χρυσαυγίτης – Τι λέει το πόρισμα του ΓΕΣ που κατατέθηκε στην Γεννηματά

STRATIOTES_PLATI-630x438

”Καραμπινάτος” ανυπότακτος και με μήνυση ”στην πλάτη του” από το Στρατολογικό Γραφείο Αθήνας προέκυψε από την έρευνα που διέταξε η Αν.Υπουργός Φώφη Γεννηματά ο φερόμενος ως Χρυσαυγίτης που πήρε τον περασμένο Μάιο νέα αναβολή από το ΚΕΕΜ Σπάρτης κάνοντας, σύμφωνα με καταγγελία του Δικτύου Φαντάρων Σπάρτακος, φασαρία.

Μάλιστα το πόρισμα που συνέταξε το ΓΕΣ για το περιστατικό αναφέρει ότι του έχει επιβληθεί και πρόστιμο 6.000 ευρώ για παραβίαση της αναβολής που είχε πάρει, ενώ όταν παρουσιάστηκε τον Μάιο έφερε στο χέρι τατουάζ με το σήμα της Χρυσής Αυγής.Οσον αφορά την καταγγελία για φασαρία το πόρισμα λέει ότι η συμπεριφορά του εντός του στρατιωτικού χώρου ήταν κανονική. Πληροφορίες του OnAlert από άλλες πηγές όμως λένε ότι φασαρία έγινε κατά την έξοδό του από την μονάδα με..αθίγγανους που ήταν εκεί!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή- σύμφωνα με τα βασικά σημεία όσων περιλαμβάνει την ενημέρωση που υποβλήθηκε από το ΓΕΣ και δόθηκε στο Γραφείο της υπουργού.

Ο εν λόγω είχε πάρει 2ετή αναβολή το 2010 για λόγους υγείας.Το 2012 έπρεπε να παρουσιαστεί στο στρατό μετά την λήξη της διετούς αναβολής. Δεν το έκανε όμως, αναζητείτο και εν συνεχεία εκρίθη ανυπότακτος εν καιρώ ειρήνης- με ό,τι αυτό συνεπάγεται επιπροσθέτως.Στ Μαρτίου 2013 το Στρατολογικό Γραφείο Αθηνών τον μήνυσε για όλα αυτά.Τον Μάιο του 2013 παρουσιάστηκε στο ΚΕΕΜ Σπάρτης και – τυπικά- κατατάχτηκε διακόπτοντας τη ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ανυποταξία. Παρουσιάστηκε όμως με πατερίτσες για κάποια πάθηση που προφανώς είχε και οι γιατροί τον έκριναν για αυτή την πάθηση ανίκανο για στράτευση δίνοντάς του 6μηνη αναβολή κατάταξης.Οι εμπλεκόμενοι αξιωματικοί έχουν καταγράψει ότι στο χέρι του είχε τατουάζ με το σήμα της Χρυσής Αυγής, κάτι που αναφέρεται και στο πόρισμα.Δεν έχει καταγραφεί φασαρία του όσο κράτησε η διαδικασία αυτή.

Tι βγαίνει λοιπόν ως συμπέρασμα;
Ένας με την ”βούλα” (Τατουάζ) Χρυσαυγίτης, είναι με την βούλα ( τις επίσημες αποφάσεις δηλαδή) ανυπότακτος, έχει μηνυθεί από την Στρατολογία και μόνο όταν …ζορίστηκε …παρουσιάστηκε -πήρε όμως και άλλη αναβολή για λόγους υγείας από την υποχρέωσή του να υπηρετήσει την πατρίδα…

Μετά από όλα αυτά θεωρούμε ότι είναι Υποχρέωση του ΓΕΣ αλλά και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να στρέψουν την προσοχή τους στο ΕΚΕΟ και τους καθηγητές των στρατιωτικών σχολών.
Εξάλλου, τόσο τα ίδια τα επιχειρηματικά τους σχέδια στο χώρο άμυνας-ασφάλειας, όσο και οι ιδεολογικές συγγένειες με επικίνδυνες αντιλήψεις, που το δημοκρατικό αίσθημα της κοινωνίας μας έχει καταδικάσει, επιτάσσουν την καθολική αντιμετώπιση τους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s