ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ:στοιχεία για Κασιδίαρη,αδελφό του,Μιχαλολιάκο,προπαγανδισμός μικρών παιδιών

kasidiaris-adelfos

Οι ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση κι έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία από τα σβησμένα αρχεία από τους υπολογιστές των νεοναζιστών βουλευτών της ΧΑ, με αφορμή μια φωτογραφία από αυτές που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη, έχει ξεκινήσει έρευνα και από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.(θυμόμαστε το πόρισμα του….Αβραμόπουλου!!)

Η έρευνα αφορά, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΔΤ, τον αδελφό του Κασιδιάρη ο οποίος υπηρετεί στη στρατό και διακρίνεται στη φωτογραφία με τους ημίγυμνους Χρυσαυγίτες που χαιρετούν ναζιστικά. Οπως ανέφερε η ίδια πηγή ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη είναι ο νεαρός που στέκεται πλάι στον βουλευτή και έχει στην κοιλιά του τατουάζ το όνομα της σερβικής εθνικιστικής και φιλοβασιλικής παραστρατιωτικής οργάνωσης που έδρασε στα Βαλκάνια πριν και κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων πολέμων, Τσέτνικ.

Πλαστή ταυτότητα είχε ο αδελφός του Κασιδιάρη – ψεύτικο όνομα-https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1505747

Ο Κασιδιάρης σημαδεύει πινακίδα

Εντωμεταξύ την Τετάρτη δόθηκαν στη δημοσιότητα και κάποια βίντεο από αυτά που ανακτήθηκαν από τους υπολογιστές των νεοναζιστών βουλευτών της ΧΑ. Σε ένα από αυτά διακρίνεται ο Ηλίας Κασιδιάρης στη μέση ενός δρόμου ημίγυμνος με μια καραμπίνα στο χέρι να σημαδεύει μια πινακίδα.

Μιχαλολιάκος: Πανηγυράκι το Πολυτεχνείο -Ο οδηγός του τανκ μας στήριξε στις εκλογές

Σε άλλο βίντεο ο προφυλακισθείς αρχηγός της ΧΑ Νίκος Μιχαλοοφύρερ και το οποίο έχει σταλεί στις ανακρίτριες, χαρακτηρίζει «πανυγηράκι» την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

«Για να φτιάξεις ένα έθνος χρειάζεται μια ιστορία και ένα νεκροταφείο. Αυτοί λοιπόν έφτιαξαν μια ιστορία ψεύτικη και ένα νεκροταφείο επίσης ψεύτικο. Το πολυτεχνείο πρέπει να ήταν δέκα φορές το στάδιο Μαρακανά, πρέπει να χωρούσε πάνω από 1 εκατ. κόσμο, γιατί ήταν…όλοι στο Πολυτεχνείο» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο Μιχαλολοφύρερ και να προσθέτει πως «στην πραγματικότητα ήταν κάποιες εκατοντάδες μέσα, κάποιοι από αυτούς ήταν πολιτικοποιημένοι, αριστεροί αλλά υπήρχαν και πολλοί άσχετοι που μέσα στη μόδα των ημερών –κάτι σαν πλάκα-δεν φαινόταν ούτε ότι θα πέσουν σφαίρες, ούτε τίποτα. Ένα πανηγυράκι γινόταν».

Και συνεχίζει ακόμη πιο προκλητικά: «Μύθος πρώτος ότι το τανκ που έπεσε στην πόρτα του πολυτεχνείου πλάκωσε δέκα φοιτητές, άλλους τους σκότωσε, άλλους τους έλιωσε, άλλους τους ακρωτηρίασε κλπ.» συμπληρώνοντας ότι ο οδηγός του τανκ αθωώθηκε και αποτάχθηκε από το σώμα για άλλους λόγους το 1975 ενώ συμπλήρωσε πως τους στήριξε στις τελευταίες εκλογές.

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλολιάκος: Αν υπήρχαν ναζί, θα ήμασταν μαζί-http://www.youtube.com/watch?v=FcbN1uPk1z4&feature=player_embedded

κι άλλες φωτογραφίες από την νεοναζιστική κατήχηση σε μικρά παιδιά

111n81q9i

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s