ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ: Κουκούλες Κου Κλουξ Κλαν σε τελετές ορκωμοσίας στην Χρυσή Αυγή-προπαγανδισμός μικρών παιδιών

ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ: Κουκούλες Κου Κλουξ Κλαν σε τελετές ορκωμοσίας στην Χρυσή Αυγή-προπαγανδισμός μικρών παιδιών..

kou_kou_470

Νέα ατοιχεία έχουν οι δύο ανακρίτριες από το υλικό που κατασχέθηκε στα σπίτια των νεοναζιστών βουλευτών Κασιδιάρη,Γερμενή,Λαγού και του αρχηγού Μιχαλοφύρερ. Χαρακτηρίζονται εξαιρετικά κρίσιμα και όπως εκτιμάται στο Εφετείο είναι πλήρως αξιοποιήσιμα για την πορεία της έρευνας.

Το ηλεκτρονικής μορφής υλικό είναι ογκωδέστατο (σύμφωνα με πληροφορίες είναι 1 tera) και περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και άλλα στοιχεία που θα αξιολογηθούν λεπτομερώς από τις δύο δικαστικές λειτουργούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση της νεοναζιστικής οργάνωσης χ.α καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην ποινική εμπλοκή νέων προσώπων.

Με κουκούλες και στολές τύπου Κου Κλουξ Κλαν, ναζιστικούς χαιρετισμούς με φόντο το έμβλημα της Χρυσής Αυγής και «δηλώσεις πίστης» σε ορκωμοσίες νέων μελών, παρουσία του προφυλακισθέντος γενικού γραμματέα της Χ.Α. Νίκου Μιχαλολοφύρερ, βρέθηκαν στους σκληρούς δίσκους των ηλεκτρονικών υπολογιστών που κατασχέθηκαν στα σπίτια των προαναφερθέντων νεοναζιστών βουλευτών

Μεταξύ άλλων στα χέρια των ανακριτριών έχει περιέλθει κατάλογος με τις «20 Αρχές της προπαγάνδας» και φωτογραφίες και βίντεο από λόγους ορκωμοσίας νέων μελών της χρυσής αυγής παρουσία του Νίκου Μιχαλολοφύρερ και του Γιώργου Γερμενή(Καιάδα), όπου ένα ένα μέλος της νεοναζιστικής οργάνωσης σηκώνεται, μιλά και χαιρετά ναζιστικά. Σε άλλες φωτογραφίες εμφανίζονται ένστολοι να χαιρετούν ναζιστικά, ενώ υπάρχουν και στιγμιότυπα από προπαγανδισμό μικρών παιδιών.

«Είμαι Χρυσή Αυγή γιατί είμαστε επαναστάτες. Να σκοτώσουμε τον Εβραίο που κρύβουμε όλοι μέσα μας», λέει κατά την ορκωμοσία του ένα μέλος της ΧΑ…

..«Όσοι γκρινιάζουν αλλά αρνούνται να σηκωθούν από τον καναπέ, είναι σκουλήκια και αξίζει να τους πατήσουμε. Την ημέρα της κρίσης μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών, τότε δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονται δεξιά μέχρι αριστερά, γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό», αναφέρει ένας άλλος, ενώ κατά την άποψη άλλου μέλους ο «Χρυσαυγίτης είναι επαναστάτης». «Ναι, είμαι ναζί», δηλώνει με περηφάνεια. «Αν κάποιοι το θέλουν και μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο. Όλοι είναι προδότες και τους αξίζει πέλεκυς βαρύς»….

Επίσης για Άγιο Παντελεήμονα και εκπαίδευση
Βίντεο από τον Άγιο Παντελεήμονα δείχνουν τη δράση στη συνοικία αυτή. Παράλληλα άπειρες φωτογραφίες επιδεικνύουν την εκπαίδευση των μελών με αληθινά όπλα, ενώ τμήματα ντυμένα στρατιωτικά δείχνουν να ακούνε ομιλία και του Ηλία Κασιδιάρη. Εκτός από τον Ηλ.Κασιδιάρη και άλλος γνωστός βουλευτής εμφανίζεται να σημαδεύει με τη γνωστή πλέον καραμπίνα, που μοιάζει με καλάσνικοφ.

Μεταξύ άλλων πλούσιο αρχειακό υλικό από εκδηλώσεις στο Γύθειο, στις Θερμοπύλες, αλλά και από επεισόδια με μπάτσους, οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή πρωταγωνιστούν σε συγκρούσεις με συντρόφους, αφήνουν άναυδο και τον πλέον ευφάνταστο σεναριογράφο.

βίντεο από ορκομωσία-

————————————————————————————————————
Η φωτογραφία ενός αξιωματικού του ελληνικού στρατού που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή να χαιρετά ναζιστικά είναι ένα από τα στοιχεία που περιλαμβάνεται στην ογκωδέστατη δικογραφία για την υπόθεση της χρυσής αυγής.

Η φωτογραφία βρέθηκε μετά τις κατασχέσεις των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα σπίτια των νεοναζιστών βουλευτών της χρυσής αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργου Γερμενή, Γιάννη Λαγού και του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου.

anilika-xa

xrysi-avgi1-570-448x600

xa1ghr0fu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s