ΜΠΑΤΣΟΙ,TV,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ..

Σειρά φωτογραφιών με πάνοπλους πυρηνάρχες και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ορισμένα από τα οποία εμπλέκονται και στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα, περιέχονται στα νέα στοιχεία της ανακρίτριας Ιωάννας Κλάπα, που χειρίζεται την υπόθεση της νεοναζιστικής οργάνωσης

uga16
13600

auga3

Σύμφωνα με καθεστωτικά οι φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν μεσαία μέλη της Χρυσής Αυγής να κρατούν όπλα και βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δύο νεοναζιστών βουλευτών της οργάνωσης, αλλά και των δύο στελεχών από την περιοχή του Πειραιά που κατηγορούνται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, “δένουν” δικαστικά την παραστρατιωτική δομή της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Ακόμη δημιουργούν νέα δεδομένα στην έρευνα για την δολοφονία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Μέχρι στιγμής τέτοιου είδους φωτογραφίες υπήρχαν μόνο με νεοναζιστές βουλευτές της οργάνωσης, μεταξύ αυτών και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, υπάρχει και άλλο οπτικό υλικό με ύποπτες δραστηριότητες βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής που αφορούν κυρίως την δράση του πυρήνα της Νίκαιας.

auga13

auga25

Παρατηρητές οι αστυνομικοί στη δολοφονία Φύσσα

Τον παθητικό ρόλο, τον οποίο είχαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της επίθεσης που δέχτηκε ο Παύλος Φύσσας από τους χρυσαυγίτες και κατέληξε με τη δολοφονία του από τον Γιώργο Ρουπακιά, επιβεβαιώνουν οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ της ΔΙΑΣ και του κέντρου της Άμεσης Δράσης.

Υπενθυμίζεται πως πολλοί αυτόπτες μάρτυρες είχαν καταθέσει πως οι αστυνομικοί δεν επενέβησαν, αν και βρίσκονταν στο σημείο, παρά μόνο μετά το μαχαίρωμα του Φύσσα από τον Ρουπακιά.

Όπως προκύπτει από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, που δημοσιεύει το Βήμα, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου λίγο πριν τη δολοφονία του Π. Φύσσα από τους νεοναζί, ενημερώθηκαν από «άτομα της Χρυσής Αυγής» πως υπήρχε «διαμάχη με άτομα του γνωστού χώρου». Για την «διαμάχη» οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ ενημέρωσαν το κέντρο και ανέφεραν ότι είναι «πλησίον» και «προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα». «Πάντως να γνωρίζετε, απ’ ότι διακρίνουμε, υπάρχουν και κάτι σιδερομπουνιές με όπλα…», τόνισε προς το κέντρο.

Εκτός των άλλων από τα παραπάνω προκύπτει πως η αστυνομία είχε ενημερωθεί από την αρχή πως δεν πρόκειται για μια «ποδοσφαιρική αντιπαράθεση» όπως αρχικά διέρρεε. Από την πλευρά του το κέντρο μετά την αναφορά των αστυνομικών της ΔΙΑΣ τους δίνει εντολή «να μείνουν σε απόσταση προκειμένου να δίνουν εικόνα στο κέντρο της ΕΛ.ΑΣ».

Επιπλέον σε τέσσερις φάσεις της επίθεσης οι αστυνομικοί που βρίσκονταν επί τόπου ζητούν ενισχύσεις από Νίκαια και Πέραμα, ωστόσο το κέντρο δεν ανταποκρίνεται. Σύμφωνα πάντα με το Βήμα, σε κάποιο σημείο ρωτά μάλιστα «αν στο επεισόδιο συμμετέχουν αλλοδαποί».

Αμέσως μετά το μαχαίρωμα του Π. Φύσσα αστυνομικός αναφέρει στο κέντρο: «Κέντρο, ένα άτομο είναι… έχει… είναι αιμόφυρτο, ενδεχομένως από μαχαίρι. Μας δηλώνει έναν άλλο ότι του έχει επιτεθεί. Υπάρχουν και οι δύο κύριοι στο σημείο».

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s